0
Your Cart

Xiaomi Mi 10 Lite 5G 128GB DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade C)

**Xiaomi Mi 10 Lite 5G 128GB DS – Blue (Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu Xiaomi Mi 10 Lite 5G:een, joka yhdistää tyylin, suorituskyvyn ja älykkään teknologian. Tämä ainutlaatuinen puhelin on varustettu 128GB sisäisellä muistilla, joten voit tallentaa kaikki tärkeimmät kuvasi, videosi ja sovelluksesi ilman huolia riittämättömästä tilasta.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Tyylikäs ja moderni sininen, joka erottuu joukosta.
– **Cloud Lock:** Huipputeknologiaa ilman Cloud Lock -rajoituksia, joten voit käyttää laitetta ilman esteitä (CloudOFF).
– **Kuntoluokka:** Grade C -kuntoluokka tarkoittaa, että puhelin voi näyttää käytön merkkejä, mutta toimii erinomaisesti. Se on täydellinen valinta budjettitietoiseen käyttäjään, joka arvostaa laatua ja toimivuutta.
– **Toiminnallisuus:** Kaikki toiminnot ovat täysin kunnossa, ja Xiaomi Mi 10 Lite 5G tarjoaa saumattoman käyttökokemuksen arkeen ja viihteeseen.
– **Pakkauksen tila:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed).

Xiaomi Mi 10 Lite 5G on ihanteellinen valinta jokaiselle, joka etsii edullista, mutta tehokasta älypuhelinta. Sen 5G-yhteyksien ansiosta voit nauttia nopeista tiedonsiirroista ja saumattomasta suoratoistosta. Tämä puhelin yhdistää muotoilun ja toimivuuden, ja se on valmis palvelemaan kaikkia päivittäisiä tarpeitasi. Älä jää tästä upeasta mahdollisuudesta paitsi!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Mi 10 Lite 5G 128GB DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *