0
Your Cart

Xiaomi Mi 10T 5G 128GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen kuvaus: Xiaomi Mi 10T 5G 128GB DS (Väri – Black) – Kuntoluokka: Grade C**

Tutustu tehokkaaseen ja monipuoliseen Xiaomi Mi 10T 5G -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä musta kaunokainen on täydellinen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja suorituskykyistä laitetta ilman ylimääräisiä kustannuksia.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Musta
– **Tallennustila:** 128GB
– **Verkko:** 5G-yhteensopiva
– **Kuntoluokka:** Grade C
– **Cloud Lock:** CloudOFF

**Kunto ja ulkonäkö:**
Xiaomi Mi 10T 5G:n kuntoluokka on Grade C, mikä tarkoittaa, että laitteessa on käytön jälkiä, mutta se on silti täysin toimiva. Tuote saattaa sisältää pieniä vaurioita tai naarmuja, mutta ne eivät vaikuta sen yleiseen toimintaan. Lisätietona huomioithan, että laitteessa voi olla värimuutoksia.

**Toiminnallisuus:**
Puhelin toimii pääosin hyvin, mutta siinä voi olla pieniä toiminnallisia vikoja. Nämä viat eivät ole suuria esteitä sen käytössä, ja puhelinta voidaan käyttää normaalisti.

**Pakkaus:**
Tuote toimitetaan unboxed -tilassa, joten se ei sisällä alkuperäistä pakkausta. Tämä tuo lisäarvoa hintakategorian vuoksi, joka tekee tästä puhelimesta erinomaisen vaihtoehdon edullista huipputeknologiaa etsiville.

**Yhteenveto:**
Xiaomi Mi 10T 5G 128GB DS Black (Kuntoluokka – Grade C) on järkevä valinta sinulle, joka tarvitset tehokkaan älypuhelimen kohtuulliseen hintaan. Sen monipuoliset ominaisuudet ja 5G-yhteensopivuus varmistavat sujuvan ja nopean käyttökokemuksen. Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta hankkia luotettava älypuhelin, joka tuo mukanaan huipputeknologian!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Discoloration

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Mi 10T 5G 128GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *