0
Your Cart

Xiaomi Mi 10T Lite 5G 128GB DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)

**Xiaomi Mi 10T Lite 5G 128GB DS – Grey (Kuntoluokka – Grade A)**

Koe huipputeknologia ja tyylikäs muotoilu Xiaomi Mi 10T Lite 5G – älypuhelimen avulla. Tämä laite, joka on saatavilla elegantissa harmaan värissä, on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat sekä suorituskykyä että estetiikkaa.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Harmaa – Tyylikkään harmaassa muotoilussa yhdistyvät moderni ilme ja käytännöllisyys, joka sopii mihin tahansa ympäristöön.
– **Kuntoluokka:** Grade A – Tämä laite on huolellisesti tarkastettu ja se on erinomaisessa kunnossa. Täydellinen valinta, jos etsit luotettavaa ja hyvin ylläpidettyä älypuhelinta.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – Xiaomi Mi 10T Lite 5G tarjoaa sujuvan käyttökokemuksen ja kaikki tarvittavat toiminnot. Voit nauttia nopeista verkkoyhteyksistä, upeista grafiikoista ja monipuolisista sovelluksista ilman huolia.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Laite on vapautettu pilvisalasanasta, mikä tarkoittaa, että voit aloittaa käytön heti ilman lisäaskelia.
– **Pakkaus:** Alkuperäinen laatikko – Tuotteen mukana tulee alkuperäinen pakkaus, mikä tekee siitä erinomaisen lahjavinkin tai hienon lisäyksen omaan kokoelmaasi.

Xiaomi Mi 10T Lite 5G 128GB DS on varustettu tehokkaalla suorittimella ja riittävästi tallennustilaa, joten se soveltuu erinomaisesti niin työskentelyyn kuin vapaa-ajan käyttöön. Äärettömät mahdollisuudet ja huippuluokan suorituskyky tekevät tästä laitteesta loistavan valinnan kaikille älypuhelimen käyttäjille.

Älä jää paitsi tästä erinomaisesta mahdollisuudesta hankkia Grade A -kuntoluokan Xiaomi Mi 10T Lite 5G -älypuhelin! Ole nopeasti liikkeellä, sillä tämä upea puhelin voi olla pian myyty!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Original Box

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Mi 10T Lite 5G 128GB DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *