0
Your Cart

Xiaomi Mi 10T Pro 5G 256GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Xiaomi Mi 10T Pro 5G 256GB DS – Musta (Kuntoluokka: Grade C+)**

Tutustu tehokkaaseen ja tyylikkääseen Xiaomi Mi 10T Pro 5G -älypuhelimeen, joka tarjoaa huipputeknologiaa ja erinomaisen käyttökokemuksen. Tämä malli, varustettuna 256 Gt tallennustilalla, sopii täydellisesti kaikille, jotka arvostavat nopeutta ja monipuolisuutta.

**Tuotteen tiedot:**
– **Väri:** Musta
– **Cloud Lock:** CloudOFF (mobiililaitteessa ei ole pilvilukitusta)
– **Kuntoluokka:** Grade C+ (keskinkertainen kunto, näkyviä käytön jälkiä, mutta täydessä working-kunnossa)
– **Toimivuus:** Toimii kuten pitää
– **Pakkaus:** Ei alkuperäisessä pakkauksessa (Unboxed)

Xiaomi Mi 10T Pro 5G yhdistää vaikuttavan suorituskyvyn ja innovatiiviset ominaisuudet. Sen 5G-yhteydet takaavat nopeat latausajat ja sujuvan käyttökokemuksen, ja 256 Gt tallennustila tarjoaa runsaasti tilaa kaikille valokuvillesi, videoillesi ja sovelluksillesi.

Voimakkaan Snapdragon 865 -prosessorin myötä voit nauttia peleistä ja monista sovelluksista ilman hidastumisia. Laadukkaat kamerat takaavat, että voit tallentaa elämän tärkeimmät hetket upeina kuvina jopa vaikeissa valaistusolosuhteissa.

Suosittelemme tätä puhelinta sinulle, joka etsit laadukasta älypuhelinta edulliseen hintaan. Grade C+ -kunto tarkoittaa, että laitteessa voi olla käytön jälkiä, mutta se toimii edelleen moitteettomasti.

Älä missaa mahdollisuutta hankkia tämä huipputeknologiaa hyödyntävä älypuhelin! Mi 10T Pro 5G on täydellinen kumppani jokapäiväiseen käyttöön, ja sen tyylikäs musta väri lisää siihen viimeistellyn ilmeen. Tehokkuus ja tyyli yhdessä!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Mi 10T Pro 5G 256GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *