0
Your Cart

Xiaomi Poco F2 Pro 128GB DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Tuotekuvaus: Xiaomi Poco F2 Pro 128GB DS (Väri – Blue, Kuntoluokka – Grade AB)**

Tutustu Xiaomi Poco F2 Prohon – tehokkaaseen ja tyylikkääseen älypuhelimeen, joka ei anna periksi suorituskyvyssään! Tämä upea sininen malli yhdistää modernin muotoilun ja huipputeknologian, tarjoten käyttäjälleen unohtumatonta käyttökokemusta.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Tyylikäs sininen, joka tuo esiin puhelimen elegantin muotoilun.
– **Tallennustila:** 128GB sisäistä muistia, jonka avulla säilytät kaikki tärkeät tiedostosi, valokuvasi ja sovelluksesi helposti.
– **Kunto:** Grade AB – puhelin on hyväkuntoinen ja se voi sisältää vain vähäisiä käytön jälkiä. Tämä varmistaa, että saat laadukkaan laitteen edulliseen hintaan.
– **Toiminnallisuus:** Kaikki toiminnot toimivat moitteettomasti, joten voit nauttia täydestä käyttövoimasta ilman huolia.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – puhelin ei ole sidottu mihinkään pilvipalveluun, joten voit käyttää sitä heti omalla tavalla.
– **Pakkaus:** Unboxed – puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on valmistajalta peräisin ja täysin toimintakunnossa.

Xiaomi Poco F2 Pro yhdistää tehokkaan suorituskyvyn, suuren tallennustilan ja huipputeknologian, joten se soveltuu täydellisesti niin pelaamiseen, valokuvaamiseen kuin päivittäiseen käyttöön. Hanki oma versiosi nyt ja astu älypuhelinteknologian uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Poco F2 Pro 128GB DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *