0
Your Cart

Xiaomi Poco X4 Pro 5G 256GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Tuoteteksti: Xiaomi Poco X4 Pro 5G 256GB DS – Musta (Kuntoluokka – Grade AB)**

Tutustu Xiaomi Poco X4 Pro 5G -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä tehokas 5G-malli on varustettu 256 Gt tallennustilalla, joten voit helposti säilyttää kaikki tärkeät tiedostosi, kuvat ja sovellukset.

**Väri**: Musta
Xiaomi Poco X4 Pro 5G on saatavilla elegantissa mustassa värissä, joka sopii mihin tahansa tyyliin ja tilaisuuteen. Sen moderni ja minimalistinen ulkonäkö tekee siitä oivan valinnan kaikille, jotka arvostavat niin esteettisyyttä kuin käytännöllisyyttä.

**Kuntoluokka**: Grade AB
Tämä laite kuuluu kuntoluokkaan Grade AB, mikä tarkoittaa, että se on hyvässä kunnossa ja siinä voi olla vain vähäisiä käytön jälkiä. Voit siis nauttia luotettavasta ja tehokkaasta älypuhelimesta ilman huolta suuremmista vaurioista.

**Toiminnallisuus**: Toimiva
Xiaomi Poco X4 Pro 5G -puhelin on täysin toimiva, joten voit hyödyntää sen kaikkia ominaisuuksia vaivatta. Nopea 5G-yhteys mahdollistaa sulavan suoratoiston, nopeat lataukset ja esteettömän verkkoselailun, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan aktiiviseen elämäntyyliin.

**Pakkauksen tila**: Unboxed
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja testattu. Voit siis olla varma, että saat korkealaatuisen älypuhelimen erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

**Yhteenveto**:
Xiaomi Poco X4 Pro 5G 256GB DS -puhelin on täydellinen valinta jokaiselle, joka etsii huippuluokan älypuhelinta kilpailukykyiseen hintaan. Tutustu sen innovatiivisiin ominaisuuksiin ja koe älypuhelinteknologian seuraava taso.

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Poco X4 Pro 5G 256GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *