0
Your Cart

Xiaomi Pocophone F1 64GB DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Xiaomi Pocophone F1 64GB DS (Väri – Blue) – Grade BC**

Tutustu Xiaomin huipputeknologiaan ja suorituskykyyn Xiaomi Pocophone F1 -älypuhelimen myötä! Tämä malli tarjoilee loistavaa hintalaatusuhdetta, ja sen tehokkuus on varmistettu monilla huipputeknisillä ominaisuuksilla.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Kaunis sininen (Blue) tuo lisäarvoa puhelimesi ulkonäköön ja tekee siitä sekä tyylikkään että modernin.
– **Kuntoluokka:** Grade BC -kuntoluokka tarkoittaa, että puhelimessa voi olla kevyitä käytön jälkiä ja se on yleisesti hyvässä kunnossa. Se on täydellinen valinta, jos etsit toimivaa laitetta edullisemmalla hinnalla.
– **Cloud Lock:** CloudOFF -tila tarkoittaa, että puhelin on käytettävissä ilman pilvi-tukea, joten voit käyttää sitä heti ilman ylimääräisiä asetuksia.
– **Toiminnallisuus:** Puhelin toimii täydellisesti, ja voit luottaa sen kykyyn hoitaa päivittäiset tehtäväsi ongelmitta.
– **Pakkauksen tila:** Laite on toimitettu ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), mutta se on tarkastettu ja testattu toimivaksi.

Xiaomi Pocophone F1 on varustettu 64GB tallennustilalla, joka riittää hyvin valokuvien, sovellusten ja tiedostojen säilyttämiseen. Suuri akku takaa pitkät käyttöajat, ja tehokas prosessori tuo älypuhelimen käyttökokemukseen ainutlaatuista sujuvuutta.

Älä jää paitsi mahdollisuudesta saada tämä uskomattoman tehokas ja monipuolinen älypuhelin erinomaisella hinnalla. Osta nyt ja vie älypuhelinkokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Pocophone F1 64GB DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *