0
Your Cart

Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Tuotteen kuvaus: Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB DS (Väri – Blue, Kuntoluokka – Grade AB)**

Tutustu Xiaomi Redmi Note 10 Prohon – älypuhelimeen, joka yhdistää tehokkuuden ja tyylin. Tämä upea sininen malli tarjoaa mahtavat ominaisuudet ja suorituskyvyn, joka vie älykästä käyttäjäkokemusta uusiin korkeuksiin.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Blue
Xiaomi Redmi Note 10 Pro -puhelin on varustettu elegantilla sinisellä pinnalla, joka ei vain näytä hyvältä, vaan tuntuu myös hienostuneelta kädessä. Tämä hieno väri tekee siitä täydellisen valinnan jokapäiväiseen käyttöön.

– **Kuntoluokka:** Grade AB
Puhelin on arvioitu kuntoluokkaan AB, mikä tarkoittaa, että se on hyvässä kunnossa: siinä voi olla vain vähäisiä käytön jälkiä, mutta se toimii erinomaisesti ilman esteitä. Laatu on taattu, ja voit luottaa sen kestävyysominaisuuksiin.

– **Cloud Lock:** CloudOFF
Tässä yksilössä ei ole pilvilukko-ongelmia, joten voit aloittaa käyttökokemuksen välittömästi ilman lisähuolia.

– **Toiminnallisuus:** Työskentelee
Xiaomi Redmi Note 10 Pro toimii täydellisesti. Sen kaikki toiminnot ovat kunnossa, ja laite on valmiina palvelemaan sinua päivittäisissä tehtävissä ja viihteessä.

– **Pakkaus:** Unboxed
Tämä malli toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta sen laatu ja toiminta takaavat loistavan käyttökokemuksen heti paketista pois otettuna.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB DS tarjoaa erinomaisen yhdistelmän suorituskykyä ja esteettisiä ominaisuuksia. Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta hankkia itsellesi luotettava ja tyylikäs älypuhelin – tilaa tämä sininen kaunotar jo tänään ja vie älypuhelinkokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *