0
Your Cart

Xiaomi Redmi Note 10 Pro 64GB DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Xiaomi Redmi Note 10 Pro 64GB DS – Sininen (Kuntoluokka – Grade AB)**

Tutustu Xiaomi Redmi Note 10 Pro -älypuhelimeen, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja huipputeknologian. Tämä kaunis sininen malli on varustettu 64 GB:n tallennustilalla, joka tarjoaa runsaasti tilaa kaikille sovelluksille, valokuville ja videoille.

### Tuotteen ominaisuudet:

– **Väri:** Sininen
– **Kuntoluokka:** Grade AB – Tässä kunnossa puhelimessa saattaa olla pieniä käytön jälkiä, mutta se on kokonaisuutena erittäin hyvässä kunnossa.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Tämä tarkoittaa, että puhelin on täysin käyttövalmis ilman mitään esteitä.
– **Toimivuus:** Täysin toimintakuntoinen – kaikki toiminnot ja ominaisuudet ovat käytettävissä.
– **Pakkaus:** Unboxed – Puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkistettu ja käyttövalmis.

### Miksi valita Xiaomi Redmi Note 10 Pro?

Xiaomi Redmi Note 10 Pro on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen käyttäjäkokemuksen. Sen 6,67 tuuman Super AMOLED -näyttö takaa uskomattoman terävän kuvanlaadun ja kirkkaat värit, jotka vievät elokuvien ja pelien katselun uudelle tasolle. 108 MP:n pääkamera mahdollistaa huippuluokkaisten valokuvien ottamisen jopa hämärässä.

Sen lisäksi puhelimen tehokas prosessori takaa sujuvan suorituskyvyn myös vaativimmissa sovelluksissa. Huolehdimme myös siitä, että saat luotettavan laitteen, joka on tarkistettu ja todettu toimintakuntoiseksi.

***

Älä jää paitsi upeista ominaisuuksista ja tyylikkäästä muotoilusta, vaan varmista oma Xiaomi Redmi Note 10 Pro -älypuhelimesi tänään!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Redmi Note 10 Pro 64GB DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *