0
Your Cart

Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus 5G 128GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus 5G 128GB DS – Musta (Kuntoluokka – Grade AB)**

Tutustu Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus 5G -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä laite on varustettu 128 Gt:n tallennustilalla ja sen elegantti musta väri tuo sisustukseesi modernia tyyliä.

**Ominaisuudet ja teknologia:**

– **Väri:** Musta
– **Kuntoluokka:** Grade AB – Huolellisesti tarkastettu ja hyvässä kunnossa oleva laite, jolla saattaa olla vähäisiä käytön jälkiä, mutta ei vaikuta sen suorituskykyyn.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Tämä tarkoittaa, että laite on vapaa pilviviestinnästä ja käyttöönottoprosessi on vaivaton.
– **Toiminnallisuus:** 100% toimiva – Laite on testattu perusteellisesti varmistaaksemme, että kaikki toiminnot toimivat moitteettomasti.
– **Pakattu:** Unboxed – Tuote toimitetaan alkuperäisessä kunnossaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta silti huolellisesti pakattuna.

Nauti huipputason suorituskyvystä, upeasta kamerasta ja älykkäistä teknologiasta, joka tekee päivittäisestä elämästäsi helpompaa. Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus 5G on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat laatua ja tyylikkyyttä. Älä jää paitsi tästä upeasta puhelimesta – hanki oma Redmi Note 11 Pro Plus 5G jo tänään!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus 5G 128GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *