0
Your Cart

Xiaomi Redmi Note 13 5G 128GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)

### Xiaomi Redmi Note 13 5G 128GB DS – Musta (Kuntoluokka – Grade A+)

Tutustu Xiaomi Redmi Note 13 5G:een, älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tässä laitteessa saat kaiken tarvitsemasi ja enemmän, erinomaisella suorituskyvyllä ja modernilla designilla.

**Väri:** Musta
Xiaomi Redmi Note 13 5G:n elegantti musta väri tuo lisäarvoa tyyliisi ja tekee laitteesta täydellisen kumppanin arjessasi.

**Kuntoluokka:** Grade A+
Tässä puhelimessa on Grade A+ -kuntoluokka, joka takaa, että se on hienossa kunnossa ja näyttää lähes uudelta. Laite on huolellisesti tarkastettu ja valittu, jotta voit nauttia laadukkaasta käyttökokemuksesta ilman kompromisseja.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Puhelimessa ei ole pilvilukkoa, joten voit aloittaa sen käytön ilman lisäasetuksia tai rajoituksia. Nauti esteettömästä käytöstä heti ensimmäisestä käynnistyksestä lähtien.

**Toiminnallisuus:** Toimiva
Xiaomi Redmi Note 13 5G toimii moitteettomasti ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn päivittäisiin tehtäviin, kuten sosiaalisen median selaamiseen, videopuheluihin ja pelien pelaamiseen.

**Pakattu:** Unboxed
Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja valmiina käyttöön.

Älä jätä väliin mahdollisuutta hankkia tämä huippuluokan älypuhelin, joka yhdistää tyylin ja tehokkuuden. Xiaomi Redmi Note 13 5G on suunniteltu vastaamaan nykypäivän käytön vaatimuksia, ja se on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat laatua ja suorituskykyä. Osta nyt ja vie älypuhelinkokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Redmi Note 13 5G 128GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *