0
Your Cart

Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Tuotteen kuvaus: Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB DS (Väri – Black, Kuntoluokka – Grade AB)**

Tutustu Xiaomi Redmi Note 8 Pro:hon, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja erinomaiset ominaisuudet! Tämä musta älypuhelin, jossa on 128GB tallennustilaa, tarjoaa käyttäjälleen unohtumatonta suorituskykyä ja monipuolisia käyttömahdollisuuksia.

**Väri:** Musta

Tämä upean musta väritys antaa puhelimelle elegantin ja modernin ilmeen, joka sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön.

**Cloud Lock:** CloudOFF

Olet turvassa, sillä tämä malli ei ole sidottu pilvipalveluihin. Voit aloittaa käyttämisen välittömästi ilman huolet.

**Kuntoluokka:** Grade AB

Puhelin on kunnoltaan Grade AB, mikä tarkoittaa, että siinä saattaa olla pieniä käytön jälkiä, mutta se on kokonaisuudessaan hyvässä ja toimivassa kunnossa. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät laadukasta puhelinta edulliseen hintaan.

**Toimivuus:** Toimiva

Xiaomi Redmi Note 8 Pro on täysin toimiva, joten voit nauttia sen kaikista ominaisuuksista ilman huolia. Tämä puhelin on varustettu tehokkaalla prosessorilla ja laadukkaalla kameralla, joka takaa upeita valokuvia ja videota.

**Pakkaus:** Unboxed

Puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden saada huipputuote edullisempaan hintaan.

Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta! Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB DS (musta) on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat suorituskykyä, kauniita yksityiskohtia ja erinomaista hinta-laatusuhdetta. Hanki omasi nyt ja nauti älypuhelimen tuomista mahdollisuuksista!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *