0
Your Cart

Lenovo IdeaPad 3 Chrome 14M836 14″ (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotteen kuvaus: Lenovo IdeaPad 3 Chrome 14M836 14″ (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade A)**

Tutustu tyylikkääseen ja tehokkaaseen Lenovo IdeaPad 3 Chrome 14M836 -läppäriin, joka on suunniteltu käyttäjille, jotka arvostavat yhdistelmänä kauneutta ja kestävyyttä. Kaunis sininen väritys antaa laitteelle modernin ja raikkaan ilmeen, joka sopii sekä opiskeluun että vapaa-aikaan.

**Kuntoluokka:** Grade A – Tämä laite on huolellisesti tarkastettu ja se on erinomaisessa kunnossa, mikä takaa luotettavan käyttökokemuksen.

**Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – Lenovo IdeaPad 3 tarjoaa moitteetonta suorituskykyä, joten voit keskittyä siihen, mitä todella tarvitset. Olet sitten tekemässä kotitehtäviä tai nauttimassa viihteestä, tämä laite hoitaa tehtävänsä.

**Suorituskyky:**
– **Prosessori:** MT8183c – Tehokas säästävä prosessori, joka takaa sujuvan suorituskyvyn kaikissa päivittäisissä tehtävissä.
– **RAM:** 4GB – Riittävästi muistia monenlaisille sovelluksille, joten voit työskennellä useamman ohjelman parissa samanaikaisesti ilman hidastumisia.
– **Tallennustila:** 64GB SSD – Nopea SSD-tallennus mahdollistaa nopeammat käynnistysajat ja ohjelmien lataukset.

**Akku:**
– **Akku pitää latauksen** – Voit luottaa siihen, että akku kestää pitkään, jolloin voit työskennellä ja katsella lempisarjojasi ilman jatkuvaa lataamista.

**Lisäominaisuudet:**
– **Näppäimistö:** SCA – Mukautettu näppäimistö tarjoaa erinomaisen kirjoituskokemuksen.
– **Käyttöjärjestelmä:** Google Chrome OS – Sujuva ja turvallinen käyttöjärjestelmä, joka on optimoitu verkossa työskentelyyn ja viihteeseen.
– **Näyttö:** LCD Graphics array, joka on testattu – Näet kaiken kirkkaasti ja selkeästi, olipa kyseessä video tai esitys.
– **Integroitu GPU** – Tarjoaa hyvät grafiikat jokapäiväisiin käyttötarkoituksiin.

Luota Lenovo IdeaPad 3:een – se on täydellinen kumppani opiskeluun, työhön tai viihteeseen, ja sen laadukas rakenne sekä tyylikäs muotoilu tekevät siitä erinomaisen valinnan. Tilaa omasi jo tänään!

Kuvaus

Color Blue
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed
CPU Laptops MT8183c
RAM 4GB
Drive 64GB SSD
Battery status Holds Charge
Keyboard SCA
COA Google Chrome OS
LCD Graphics array Tested
GPU laptops Integrated

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lenovo IdeaPad 3 Chrome 14M836 14″ (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *