0
Your Cart

Apple Macbook Pro (13″ 2020, M1) (Väri – Space Gray) (Kuntoluokka – Grade C)

### Tuoteteksti: Apple MacBook Pro (13″ 2020, M1) – Space Gray (Grade C)

Tutustu Apple MacBook Pro (13″ 2020, M1) -kannettavaan, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä Space Gray -väri tuo modernin ilmeen, joka sopii niin työ- kuin vapaa-aikakäyttöön.

#### Käyttökunto ja kunto
Tämä laite kuuluu kuntoluokkaan Grade C, mikä tarkoittaa, että se saattaa sisältää näkyviä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva ja valmiina tehokkaaseen käyttöön. Kaiken kaikkiaan laite on erinomaisessa toimintakunnossa, ja sen akku pitää hyvin virtaa.

#### Tehokkuus
Varustettuna tehokkaalla Apple M1 -prosessorilla ja 16 GB RAM-muistilla, MacBook Pro takaa sujuvan ja nopean käyttökokemuksen. 512 Gt SSD-levyn ansiosta käytössäsi on riittävästi tilaa tiedostoille ja sovelluksille.

#### Näyttö ja grafiikka
Retina-näyttö tarjoaa erinomaisen kuvantoiston ja tarkkuuden, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niin työntekoon kuin viihteeseen. Integroitu grafiikka takaa sujuvat grafiikkakokemukset ja tekee visuaalisesta sisällöstä elävämpää.

#### Käyttömukavuus
Käytössäsi on myös SWE/FIN-näppäimistö, joka mahdollistaa vaivattoman kirjoittamisen omalla kielelläsi. MacBook Prossa on lisäksi erinomainen akku, joka on käynyt vain 1-250 lataussyklin, joten se tarjoaa pitkät käyttöajat ilman jatkuvaa latauksen tarvetta.

#### Pakkauksen sisältö
Tuote toimitetaan unboxattuna.

#### Yhteenveto
Apple MacBook Pro (13″ 2020, M1) – Space Gray on loistava valinta kaikille, jotka etsivät tehokasta ja tyylikästä kannettavaa. Grade C -kunto takaa, että saat huipputeknologian edullisesti, vaikka tämä laite onkin nähnyt hieman enemmän käyttöä. Älä jää paitsi tästä erinomaisesta mahdollisuudesta hankkia itsellesi luotettava työväline!

Kuvaus

Color Space Gray
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed
CPU Laptops Apple M1
RAM 16GB
Drive 512GB SSD
Battery status Excellent
Keyboard SWE/FIN
COA macOS
LCD Graphics array Retina
GPU laptops Integrated
Battery cycles 1-250

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple Macbook Pro (13″ 2020, M1) (Väri – Space Gray) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *