0
Your Cart

Lenovo Thinkpad E14 Gen 2 14″ (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuoteteksti: Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 14″ (Mustana) – Kuntoluokka B**

Tutustu Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 -kannettavaan, jossa yhdistyvät luotettavuus, tyylikkyys ja tehokkuus. Musta väri antaa tälle koneelle ammattimaisen ilmeen, joka sopii täydellisesti työympäristöön.

**Kuntoluokka: Grade B**
Kone on kuntoluokaltaan Grade B, mikä tarkoittaa, että se saattaa sisältää pieniä käytön jälkiä, mutta on täysin toimiva ja valmiina palvelemaan tarpeitasi.

**Tehokkuus ja suorituskyky**
Lenovo ThinkPad E14 Gen 2:ssa on tehokas AMD Ryzen 3 4300U -suoritin, joka takaa sujuvan käyttökokemuksen olipa kyseessä asiakirjojen käsittely, nettiselailu tai monimutkaisempien sovellusten käyttäminen. 16GB RAM-muistia mahdollistaa samanaikaisen työskentelyn useiden sovellusten välillä ilman viiveitä.

**Tallennustila**
Kannettavassa on 256GB SSD-tallennustila, joka tarjoaa riittävästi tilaa tiedostoillesi ja nopeuttaa järjestelmän käynnistymistä ja sovellusten latausaikoja.

**Näyttö ja grafiikka**
FHD-näyttö (1920×1080) takaa terävän ja kirkkaan kuvan, joka parantaa katselukokemusta videopuheluista ja esityksistä aina monimutkaisten kuvankäsittelytehtävien parissa. Integroitu grafiikka riittää hyvin päivittäisiin käyttötehtäviin.

**Käyttämisen mukavuus**
SWE/FIN-näppäimistö mahdollistaa erinomaisen kirjoituskokemuksen, ja laitteen mukana tulee laturi, joten voit aloittaa käytön heti. Huomioithan, että akku on kulunut ja saattaa vaatia vaihtamista tulevaisuudessa.

**Yhteenveto**
Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 on idealinen valinta opiskelijalle, etätyöläiselle tai kenelle tahansa, joka tarvitsee luotettavan ja tehokkaan työkalun päivittäisiin tehtäviinsä. Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta hankkia hyväkuntoinen kannettava kilpailukykyiseen hintaan!

Kuvaus

Color Black
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Charger included
CPU Laptops Ryzen 3 4300U
RAM 16GB
Drive 256GB SSD
Battery status Worn Battery
Keyboard SWE/FIN
COA Missing
LCD Graphics array FHD (1920×1080)
GPU laptops Integrated

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lenovo Thinkpad E14 Gen 2 14″ (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *