0
Your Cart

Lenovo Thinkpad T14 Gen 1 (Intel) 14″ (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)

**Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 (Intel) 14″ – Musta (Kuntoluokka – Grade A)**

Tutustu Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 -kannettavaan, joka yhdistää huipputeknologian ja kestävän muotoilun. Tämä musta kaunokainen, joka kuuluu kuntoluokkaan Grade A, on erinomaisessa kunnossa ja tarjoaa luotettavaa suorituskykyä niin työssä kuin vapaa-ajalla.

**Tehokkuus ja suorituskyky**
Varustettuna Intel Core i5-10210U -prosessorilla ja 8 GB:n RAM-muistilla, T14 Gen 1 käsittelee helposti monia sovelluksia samanaikaisesti. 256 GB SSD-tallennustila takaa nopean käynnistyksen ja sovellusten lataamisen, joten voit keskittyä olennaiseen ilman turhaa odottelua.

**Näyttö ja grafiikka**
14 tuuman Full HD -näyttö (1920×1080) tuottaa kirkasta ja terävää kuvaa, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niin työskentelyyn kuin viihteeseen. Integroitu grafiikka takaa sujuvat visuaalit, olitpa sitten videopuhelussa tai katselemassa suosikkisarjaasi.

**Kestävyys ja käytettävyys**
Lenovo ThinkPad -sarja on tunnettu kestävästä ja käytännöllisestä suunnittelustaan. T14 on varustettu tilavalla SCA-näppäimistöllä, joka tarjoaa mukavuuden ja tarkkuuden kirjoittamiseen. Akun kesto on erinomainen, ja akku pitää virran hyvin, joten voit käyttää kannettavaa pitkiä aikoja ilman lataamista.

**Mukana tulevat tarvikkeet**
Paketin mukana tulee alkuperäinen laturi, joten saat laitteen heti käyttöösi. Olipa tarpeesi sitten etätyö, opiskelu tai viihde, Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 on valmis haasteisiin.

**Käyttöjärjestelmä**
Tässä laitteessa on esiasennettuna Windows 10, joten voit aloittaa heti työskentelyn ja hyödyntää kaikkia nykyaikaisen käyttöjärjestelmän tarjoamia mahdollisuuksia.

Investoi huippulaatuiseen ja suorituskykyiseen Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 -kannettavaan ja nauti sen tarjoamasta tehokkuudesta ja luotettavuudesta!

Kuvaus

Color Black
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Charger included
CPU Laptops Core i5-10210U
RAM 8GB
Drive 256GB SSD
Battery status Holds Charge
Keyboard SCA
COA WIN 10
LCD Graphics array FHD (1920×1080)
GPU laptops Integrated

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lenovo Thinkpad T14 Gen 1 (Intel) 14″ (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *