0
Your Cart

Lenovo ThinkPad T490s 14″ (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen Nimi:** Lenovo ThinkPad T490s 14″ – Musta (Kuntoluokka: Grade C)

**Tuotekuvaus:**

Tervetuloa tutustumaan Lenovo ThinkPad T490s -kannettavaan, joka yhdistää tehokkuuden ja kestävyyden ikoniseen mustaan muotoiluun. Tämä Grade C -kuntoluokkaan kuuluva laite on täydellinen valinta jokaiselle, joka etsii luotettavaa työkalua päivittäisiin tehtäviinsä.

**Käyttöominaisuudet:**
– **Prosessori:** Intel Core i5-8365U tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, olitpa sitten työskentelemässä tehokkaita sovelluksia tai suorittamassa monimutkaisempia tehtäviä.
– **Muisti:** 16GB RAM-muisti takaa sulavan ja nopean multitaskauksen, joten voit tehdä useita asioita samanaikaisesti ilman hidastumista.
– **Tallennustila:** 256GB SSD-levy tarjoaa riittävästi tilaa tiedostoillesi ja ohjelmille, ja sen kiintolevyn tehokkuus varmistaa nopeat latausajat.
– **Näyttö:** FHD 1920×1080 LCD-näyttö takaa kirkkaan ja selvän kuvanlaadun, joka on ihanteellinen niin työskentelyyn kuin viihteeseen.
– **Akku:** Akun tila on hyvä ja se pitää latauksensa, tarjoten sinulle kestävät käyttöajat ilman huolta akkuongelmista.
– **Käyttöjärjestelmä:** Laite toimitetaan Windows 10 -käyttöjärjestelmällä, joten pääset heti alkuun ilman lisäasennuksia.

**Muut tiedot:**
– **Väri:** Musta – ajaton ja tyylikäs
– **Ulkonäkö:** Grade C – laitteessa saattaa olla näkyviä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva ja luotettava kumppani.
– **Lisävarusteet:** Mukana toimitetaan laturi, joten voit ladata laitteen heti käyttöön.

Lenovo ThinkPad T490s on täydellinen valinta opiskelijoille, ammattilaisille ja kaikille, jotka arvostavat laadukkaita ja kestäviä kannettavia tietokoneita. Älä jää ilman tätä hienoa mahdollisuutta hankkia tehokas työasema edullisesti!

Kuvaus

Color Black
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Charger included
CPU Laptops Core i5-8365U
RAM 16GB
Drive 256GB SSD
Battery status Holds Charge
Keyboard ISL
COA WIN 10
LCD Graphics array FHD (1920×1080)
GPU laptops Integrated

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lenovo ThinkPad T490s 14″ (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *