0
Your Cart

Lenovo Thinkpad X1 Carbon (8th gen) 14″ (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen kuvaus: Lenovo ThinkPad X1 Carbon (8. sukupolvi) 14″ – Musta (Kuntoluokka: Grade C)**

Etsitkö tehokasta ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta, joka taipuu niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön? Lenovo ThinkPad X1 Carbon (8. sukupolvi) on erinomainen valinta, joka yhdistää huipputeknologian ja kestävän muotoilun.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Musta
– **Kuntoluokka:** Grade C – Tämä tarkoittaa, että tuotteessa on näkyviä käytön jälkiä, mutta se toimii täysin moitteettomasti. Tämä tietokone tarjoaa loistavaa vastinetta rahalle, erityisesti niille, jotka arvostavat toimintakykyä esteiden sijaan.

– **Suorituskyky:** Varustettuna Intel Core i7-10510U prosessorilla ja 16 GB RAM-muistilla, tämä kannettava tietokone takaa sujuvat ja tehokkaat toiminnot vaativissakin sovelluksissa.

– **Tallennustila:** 512 GB SSD -levy tarjoaa nopean ja riittävän tallennustilan tiedostoillesi, ohjelmille ja muille tarpeillesi.

– **Näyttö:** Upealla UHD-näytöllä (3840×2160) voit nauttia terävistä ja eloisista kuvista, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan audiovisuaaliseen sisällön käyttöön.

– **Akun tila:** Akun kapasiteetti on hyvä, ja se pystyy pitämään latausta, joten voit työskennellä liikkuessasi ilman jatkuvaa lataamisen tarvetta.

– **Lisävarusteet:** Pakkaus sisältää laturin, joten pääset nopeasti alkuun.

– **Käyttöjärjestelmä:** Windows 10, mukana on myös COA-todistus.

– **Ominaisuudet:** Integroitu GPU, joka riittää päivittäiseen käyttöön ja multimediaan sekä SCA-näppäimistö, joka on mukautettu pitkää käyttöä varten.

**Huomioitavaa:**
Vaikka tämä läppäri on Grade C -kuntoluokassa ja siinä on pieni LCD-virhe (kulumarjat), se säilyttää täydellisen toimivuuden ja tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen.

Valitse Lenovo ThinkPad X1 Carbon (8. sukupolvi) – tehokkuutta ja herkullista muotoilua yhdessä paketissa! Tämä kannettava on täydellinen kumppani niin liikkuville ammattilaisille kuin opiskelijoillekin.

Kuvaus

Color Black
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Charger included
CPU Laptops Core i7-10510U
RAM 16GB
Drive 512GB SSD
Battery status Holds Charge
Keyboard SCA
COA WIN 10
LCD Graphics array UHD (3840×2160)
PC Fault Descriptions Minor LCD Fault (Wearmarks)
GPU laptops Integrated

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lenovo Thinkpad X1 Carbon (8th gen) 14″ (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *