0
Your Cart

Dell Latitude 7320 13.3″ (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen kuvaus: Dell Latitude 7320 13.3″ (Musta) – Kuntoluokka C**

Tutustu Dell Latitude 7320:een, tehokkaaseen ja luotettavaan kannettavaan tietokoneeseen, joka on suunniteltu tehokasta työskentelyä varten. Tämä 13.3-tuumainen musta malli on varustettu huipputeknologilla ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn päivittäiseen käyttöön.

**Ominaisuudet:**

– **Käyttöjärjestelmä ja prosessori:** Dell Latitude 7320 on varustettu tehokkaalla Intel Core i7-1185G7 -prosessorilla, joka takaa sujuvat suorituskyvyt ja nopean ohjelmien lataamisen.
– **Muisti:** 16GB RAM-muistia mahdollistaa moniajo-ominaisuudet, joten voit työskennellä useiden sovellusten kanssa samanaikaisesti ilman hidastumisia.
– **Tallennustila:** 256GB SSD-tallennuskapasiteetti tarjoaa riittävästi tilaa asiakirjoillesi, ohjelmillesi ja muille tärkeille tiedoille.
– **Näyttö:** FHD (1920×1080) -näyttö tuottaa kirkkaan ja terävän kuvan, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan työntekoon ja viihteeseen.
– **Akku:** Akun tila on hyvä ja se pitää ladun hyvin, joten voit työskennellä pitkään ilman tarvetta jatkuvaan lataamiseen.
– **Käyttäjän mukavuus:** USA-näppäimistö mahdollistaa sujuvan kirjoittamisen ja tehokkaan viestinnän.

**Kuntoluokka:** Grade C -kuntoluokassa näkyy käytön jälkiä, mutta laite on täysin toimiva ja valmis päivittäiseen käyttöön. Tämä on erinomainen valinta niille, jotka etsivät laadukasta kannettavaa edulliseen hintaan.

**Muut tiedot:**
– Laite toimitetaan laturin kera, mutta COA (Certificate of Authenticity) on puuttuva.
– Sisäänrakennettu GPU tarjoaa riittävän suorituskyvyn perustoimintoihin.

Sijoita tehokkaasti ja käytännöllisesti Dell Latitude 7320:een. Tämä kannettava on täydellinen kumppani sekä opiskeluun että työskentelyyn. Osta nyt ja vie työsi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Black
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Charger included
CPU Laptops Core i7-1185G7
RAM 16GB
Drive 256GB SSD
Battery status Holds Charge
Keyboard USA
COA Missing
LCD Graphics array FHD (1920×1080)
GPU laptops Integrated

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dell Latitude 7320 13.3″ (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *