0
Your Cart

Apple MacBook Pro (Retina, 15″ Mid 2014) (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuoteteksti: Apple MacBook Pro (Retina, 15″ Mid 2014) – Hopea (Kuntoluokka: Grade C)**

Etsitkö tehokasta ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn? Esittelyssä Apple MacBook Pro (Retina, 15″ Mid 2014) hopeavärissä! Tämä laite on loistava valinta niin opiskelijalle kuin ammattilaisellekin, joka tarvitsee vakaan työnteon mahdollistavan koneen.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Hopea – tyylikäs ilme, joka sopii mihin tahansa ympäristöön.
– **Kuntoluokka:** Grade C – käytetty laite, jossa voi olla näkyviä käytön jälkiä, mutta se toimii moitteetta.
– **Suorituskyky:** Varustettu tehokkaalla **Intel Core i7-4770HQ** -prosessorilla ja **16 Gt RAM** -muistilla, tämä MacBook Pro takaa sulavan käyttökokemuksen jopa vaativissa sovelluksissa.
– **Tallennustila:** **256 Gt SSD** -levy tarjoaa riittävästi tilaa tiedostojesi tallentamiseen ja nopeamman tiedonsiirron.
– **Näyttö:** Upeassa **Retina-näytössä** voit nauttia elävästä ja terävästä kuvasta, mikä tekee siitä erinomaisen erityisesti kuvankäsittelyyn ja elokuvien katseluun.
– **Grafiikka:** **Iris Pro 5200** -grafiikkasuorittimen ansiosta voit toistaa korkealaatuisia grafiikoita ilman ongelmia.
– **Näppäimistö:** DEU-näppäimistö mahdollistaa mukautuvan käyttöliittymän myös saksankielisille käyttäjille.
– **Käyttöjärjestelmä:** Sisältää käyttöoikeuden **macOS** -käyttöjärjestelmään, joka takaa sujuvan ja käyttäjäystävällisen käyttökokemuksen.

**Huom!** Akun tila on puutteellinen – huomioithan, että tarvitaan uusi akku laitteen käyttämiseksi kannettavassa muodossa.

Kaiken kaikkiaan tämä Apple MacBook Pro on erinomainen valinta, jos arvostat laatua ja tehokkuutta. Tilaa omasi ja koe Applen tarjoama ainutlaatuinen käyttökokemus!

Kuvaus

Color Silver
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed
CPU Laptops Core i7-4770HQ
RAM 16GB
Drive 256GB SSD
Battery status Missing Battery
Keyboard DEU
COA macOS
LCD Graphics array Retina
GPU laptops Iris Pro 5200 1.5GB shared

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple MacBook Pro (Retina, 15″ Mid 2014) (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *