0
Your Cart

Apple MacBook Pro (Retina, 15″ Mid 2015) (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuote: Apple MacBook Pro (Retina, 15″ Mid 2015)**
**Väri:** Hopea
**Kuntoluokka:** Grade C

Koe tehokkuus ja tyylikkyys Apple MacBook Pro (Retina, 15″ Mid 2015) -kannettavalla, joka yhdistää huipputeknologian ja elegantin muotoilun. Tämä Hopeinen kaunotar on täydellinen valinta niin opiskelijalle, ammattilaiselle kuin luovalle tekijälle. Sen tehokas Core i7-4770HQ -prosessorin ja 16 GB RAM -muistin ansiosta voit suorittaa vaativia ohjelmia ja monia tehtäviä samanaikaisesti vaivatta.

**Keskeiset ominaisuudet:**

– **Retina-näyttö:** 15-tuuman Retina-näyttö tarjoaa uskomattoman terävän ja värimaailman, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan valokuvien muokkaamiseen, elokuvien katseluun ja luovaan työhön.
– **Tallennustila:** 256GB SSD-tallennustila varmistaa nopean käynnistyksen ja ohjelmien latauksen, jotta voit keskittyä olennaiseen.
– **Energiatehokkuus:** Akun kunto on erinomainen, ja sen lataussyklit ovat vain 1-250, joten voit nauttia pitkiä työskentelyaikoja ilman huolta.
– **Graafinen suorituskyky:** Iris Pro 5200 -näytönohjaimen avulla voit nauttia sujuvasta grafiikasta, olipa kyseessä pelit tai monimutkaiset grafiikkaohjelmat.

**Huomioitavaa:**

Tuote on kuntoluokassa Grade C, mikä tarkoittaa, että siinä on joitakin käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva. Tuotteessa on vakava Retina-näytön delaminaatiovika sekä kaiutinongelma, jotka on syytä huomioida.

**Toimitus:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta. Kaikki toiminnot ovat kunnossa, ja käyttöjärjestelmänä toimii macOS.

Valitse tämä Apple MacBook Pro (Retina, 15″ Mid 2015) ja vie tehokkuus ja tyyli mukanasi joka paikkaan! Siinä on kaikki tarpeellinen päivittäiseen käyttöön ja enemmän.

Kuvaus

Color Silver
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed
CPU Laptops Core i7-4770HQ
RAM 16GB
Drive 256GB SSD
Battery status Excellent
Keyboard INT
COA macOS
LCD Graphics array Retina
PC Fault Descriptions Severe Retina Delamination Issue
GPU laptops Iris Pro 5200 1.5GB shared
PC Additional Fault Speaker Issue
Battery cycles 1-250

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple MacBook Pro (Retina, 15″ Mid 2015) (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *