0
Your Cart

Samsung Galaxy A13 5G 64GB A136 DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy A13 5G 64GB A136 DS (Väri – White)**

**Esittely:**
Tutustu Samsung Galaxy A13 5G:een – puhelimeen, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja tehokkaan suorituskyvyn. Tämä valkoisessa värissä saatavilla oleva malli tarjoaa erinomaisen käyttäjäkokemuksen edulliseen hintaan.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Kaunis ja ajaton valkoinen, joka sopii täydellisesti erilaisiin tyylisiin asetelmiin.
– **Kuntoluokka:** Grade AB – Tämä tarkoittaa, että puhelin on käytetty, mutta sen kunto on erittäin hyvä. Pintanaarmuja voi olla, mutta niillä ei ole vaikutusta puhelimen toimintaan.
– **Pilvilukko:** CloudOFF – Tämä merkintä kertoo, että puhelin on vapaa pilvilukosta, joten voit käyttää sitä ilman rajoituksia.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – kaikki toiminnot, kuten kamera, näytön käyttö ja verkkoyhteydet toimivat moitteettomasti.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tämä puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja valmiina käyttöön.

Samsung Galaxy A13 5G 64GB A136 DS on täydellinen valinta jokapäiväisiin tarpeisiin, olitpa sitten sosiaalisessa mediassa, pelatessasi tai nauttiessasi suosikkisisältöäsi. Sen 5G-yhteys takaa nopean ja luotettavan internetyhteyden, jolloin voit nauttia sujuvista videopuheluista ja nopeista latausajoista. Älä jää jälkeen tekniikassa – hanki omasi jo tänään!

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A13 5G 64GB A136 DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *