0
Your Cart

Samsung Galaxy A33 5G 128GB A336B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Samsung Galaxy A33 5G 128GB A336B DS (Musta) – Kuntoluokka: Grade A+**

Tutustu Samsung Galaxy A33 5G -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään designin. Tämä malli on varustettu 128 GB:lla sisäistä tallennustilaa, mikä takaa riittävän tilan valokuville, sovelluksille ja muille tärkeille tiedostoille.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Musta – Moderni ja tyylikäs, sopii jokaiseen tilaisuuteen.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Voit heti aloittaa käytön ilman häiriöitä.
– **Kuntoluokka:** Grade A+ – Tämä tarkoittaa, että laite on erittäin hyvässä kunnossa, ilman näkyviä naarmuja tai vaurioita käyttöpinnalla.
– **Toiminnallisuus:** Toimiva – Kaikki toiminnot ovat kunnossa, ja laite on valmis tekemään päivittäiset tehtävät sujuvasti.
– **Pakkaus:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on testattu ja varmistettu täydellisesti toimivaksi.

Samsung Galaxy A33 5G tarjoaa erinomaisen käyttöliittymän ja vankan suorituskyvyn, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön. Tämä älypuhelin yhdistää monipuoliset ominaisuudet ja käyttäjäystävällisen kokemuksen, joten se on loistava valinta kaikille, jotka arvostavat laatua ja tyyliä. Haastaa arjen haasteet uudella Samsung Galaxy A33 5G -älypuhelimellasi!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A33 5G 128GB A336B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *