0
Your Cart

Samsung Galaxy A33 5G 128GB A336B DS (Väri – Orange) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy A33 5G 128GB A336B DS – Oranssi (Kuntoluokka – Grade B)**

Tervetuloa tutkimaan Samsung Galaxy A33 5G -älypuhelinta, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä upea oranssi malli tarjoaa niin esteettistä nautintoa kuin erinomaisia ominaisuuksia päivittäiseen käyttöön.

**Erityisominaisuudet:**

– **Väri:** Tyylikäs oranssi tarjoaa raikkaan vaihtoehdon perinteisemmille väreille, erottuen joukosta.
– **Cloud Lock:** Laite on täysin vapaa pilvilukosta (CloudOFF), joten saat kaiken irti laitteestasi ilman turhia rajoituksia.
– **Kuntoluokka:** Grade B -luokituksen ansiosta laite voi sisältää vähäisiä käytön jälkiä, mutta se on täydellisessä toimintakunnossa, eikä sen käytettävyys kärsi.
– **Toiminnallisuus:** Kaikki ominaisuudet toimivat moitteettomasti, tarjoaa sujuvan käyttökokemuksen, olitpa sitten sosiaalisessa mediassa, pelaamassa tai työskennellessäsi.
– **Pakkaus:** Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), mutta se on huolellisesti tarkistettu ja testattu ennen myyntiin laittamista.

Samsung Galaxy A33 5G on varustettu 128GB sisäisellä muistilla, joka tarjoaa runsaasti tilaa kaikille tärkeille sovelluksille, valokuville ja muulle sisällölle. Nopean 5G-yhteyden ansiosta voit nauttia salamannopeista latausajoista ja sujuvasta suoratoistosta.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia tehokas ja tyylikäs älypuhelin, joka tuo väriä elämääsi! Tilaa omasi nyt ja koe Samsungin laatu ja innovaatio.

Kuvaus

Color Orange
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A33 5G 128GB A336B DS (Väri – Orange) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *