0
Your Cart

Samsung Galaxy A50 128GB A505FN DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen nimi:** Samsung Galaxy A50 128GB A505FN DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotekuvaus:**

Tutustu Samsung Galaxy A50:een, tehokkaaseen ja tyylikkääseen älypuhelimeen, joka tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen järkevään hintaan. Tämä malli on varustettu 128GB tallennustilalla, joten voit säilyttää kaikki tärkeät sovelluksesi, valokuvasi ja videot ilman huolta tilan loppumisesta.

**Väri:** Valkoinen – Elegantti ja ajaton väri, joka sopii moneen tyyliin.

**Kuntoluokka:** Grade C – Tämä puhelin on hyvä valinta, mikäli etsit edullista vaihtoehtoa. Puhelimessa on pieniä naarmuja ja mahdollisia halkeamia, jotka eivät kuitenkaan vaikuta sen toimintaan.

**Cloud Lock:** CloudOFF – Puhelin on vapautettu pilviosoitteesta, joten voit ottaa sen heti käyttöön ilman rajoituksia.

**Toiminnallisuus:** Minor Fault – Puhelimessa on pieniä teknisiä ongelmia, mutta se toimii edelleen useimmissa toiminnoissa normaalisti.

**Pakkaus:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkauksen, jolloin saat sen entistä edullisempaan hintaan.

**Lisätiedot:** Chip/Crack – Puhelimessa on pieniä vaurioita, kuten chippejä tai halkeamia, mutta ne eivät vaikuta sen käyttöön.

Samsung Galaxy A50 on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat hintalaatusuhdetta ja etsit toimivaa älypuhelinta. Tämä puhelin tarjoaa hienon näyttökokemuksen ja hyviä kameroita, sillä voit vangita kaikki tärkeät hetket helposti. Älä jätä tätä tilaisuutta väliin – hanki oma Galaxy A50 nyt ja nauti sen mahdollisuuksista!

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Chip/Crack

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A50 128GB A505FN DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *