0
Your Cart

Samsung Galaxy A51 128GB A515F DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy A51 128GB A515F DS (Musta) – Kuntoluokka Grade C+**

Tutustu älypuhelinmaailman suosikkiin, Samsung Galaxy A51, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja huipputeknologian. Tämä malli on varustettu 128 Gt: n sisäisellä muistilla, joten voit tallentaa kaikki tärkeät valokuvasi, videosi ja sovelluksesi vaivatta.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Musta – Elegantti ja monikäyttöinen väri, joka soveltuu kaikkiin tilanteisiin.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Laitteessa ei ole estettä pilvipalveluiden käytölle, joten voit hyödyntää kaikkia omia sovelluksiasi ja palvelujasi.
– **Kuntoluokka:** Grade C+ – Puhelin on käytetty, mutta se on yleisilmeeltään tyydyttävä. Huomioithan, että siinä voi olla pieniä käytön jälkiä, jotka eivät vaikuta sen toimintaan.
– **Toiminnallisuus:** Pieni vika – Puhelin toimii pääsääntöisesti hyvin, mutta siinä voi olla pieniä teknisiä häiriöitä, jotka eivät kuitenkaan estä sen käytettävyyttä arjessa.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkastettu ja testattu huolellisesti laadun varmistamiseksi.
– **Lisätiedot:** Muu – Voit kysyä lisätietoja tai spesifikaatioita asiakaspalvelustamme.

Samsung Galaxy A51 on loistava valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja tyylikästä älypuhelinta budjettiystävällisesti. Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta, hanki oma Galaxy A51 tänään ja nauti sen tarjoamista mahdollisuuksista!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Other

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A51 128GB A515F DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *