0
Your Cart

Samsung Galaxy A51 128GB A515F DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)

### Samsung Galaxy A51 128GB A515F DS – Musta (Kuntoluokka – Grade A+)

Tervetuloa tutustumaan Samsung Galaxy A51:een, älypuhelimeen, joka yhdistää tyylin ja tehokkuuden. Tässä mallissa on 128GB tallennustilaa, mikä tarjoaa runsaasti tilaa kaikille tärkeille tiedoillesi, sovelluksillesi ja valokuvillesi.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Musta – Tyylikäs ja ajaton valinta, joka sopii mihin tahansa tilanteeseen.
– **Kuntoluokka:** Grade A+ – Tämä laite on erinomaisessa kunnossa, ja sen ulkonäkö on lähes kuin uusi. Pienet käytön merkit ovat mahdollisia, mutta ne eivät vaikuta laitteen toimivuuteen.
– **Pilvi-Lukitus:** CloudOFF – Laitteesta on poistettu mahdolliset pilvilukitukset, ja se on valmis käyttöön heti paketista otettaessa.
– **Toimivuus:** Laite on täysin toimiva. Kaikki ominaisuudet ja toiminnot toimivat moitteetta, joten voit nauttia saumattomasta käyttäjäkokemuksesta.
– **Pakattu:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja testattu.

Samsung Galaxy A51 on varustettu upealla AMOLED-näytöllä, joka esittelee kuvat ja sisällön eloisasti ja tarkasti. Laadukkaat kamerat, tehokas akkukesto ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen kumppanin päivittäisiin tarpeisiisi.

Älä jää paitsi tästä erinomaisesta mahdollisuudesta hankkia Samsung Galaxy A51 erinomaisessa kunnossa ja kilpailukykyiseen hintaan!

*Tutustu modernin älypuhelimen maailmaan ja tee arjestasi entistäkin sujuvampaa Samsung Galaxy A51:n avulla!*

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A51 128GB A515F DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *