0
Your Cart

Samsung Galaxy A52 128GB A525F DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)

### Tuoteteksti: Samsung Galaxy A52 128GB A525F DS – Musta (Kuntoluokka – Grade C)

Tutustu Samsung Galaxy A52:een, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylin kompaktissa paketissa. Tämä tumman musta älypuhelin on saanut huomiota modernilla muotoilullaan ja monipuolisilla ominaisuuksillaan, ja se tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen kaikille älypuhelimen käyttäjille.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Musta
– **Tallennustila:** 128GB, joka mahdollistaa suuren määrän sovellusten, valokuvien ja videoiden tallentamisen.
– **Kuntoluokka:** Grade C – Tämä tarkoittaa, että laitteessa on pieniä ulkoisia vikoja, kuten halkeamia tai chippejä, mutta se toimii silti moitteetta.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Laite on valmis käyttöösi ilman esteitä.
– **Toiminnallisuus:** Minor Fault – Laitteessa voi olla pieniä toiminnallisia vikoja, mutta ne eivät vaikuta sen peruskäyttöön.
– **Paketointi:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkastettu ja testattu toimivuuden varmistamiseksi.

Jos etsit luotettavaa ja edullista älypuhelinta, Samsung Galaxy A52 on täydellinen valinta. Sen suuri näyttö ja monipuoliset kamerat tarjoavat loistavat mahdollisuudet valokuvaukseen ja viihteeseen, ja nyt se on saatavilla erinomaisessa hintaluokassa. Älä ohita tätä tilaisuutta hankkia itsellesi laadukas älypuhelin!

### Huomioitavaa:
Tämä tuote on kuntoluokassa Grade C, joten se saattaa sisältää pieniä naarmuja tai halkeamia. Kaikki tärkeimmät toiminnot ovat kuitenkin kunnossa, ja puhelin tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen. Tervetuloa tekemään laadukasta löytöä!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Chip/Crack

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A52 128GB A525F DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *