0
Your Cart

Samsung Galaxy A53 5G 256GB A536B DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy A53 5G 256GB A536B DS (Väri: Blue, Kuntoluokka: Grade C)**

Tutustu tehokkaase ja monipuoliseen Samsung Galaxy A53 5G -älypuhelimeen, joka tuo yhteen huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä malli, jossa on 256 GB tallennustilaa, on täydellinen valinta niille, jotka kaipaavat suorituskykyistä laitetta arkeen ja viihteeseen.

**Väri ja ulkonäkö:**
Samsung Galaxy A53 5G on saatavilla näyttävässä sinisessä värissä, joka tuo persoonallisuutta päivittäiseen käyttöön. Tuote kuuluu kuntoluokkaan Grade C, mikä tarkoittaa, että siinä on merkittäviä kosmeettisia vaurioita, mutta se on edelleen toiminnallinen ja käyttää edelleen Samsungin laadukkaita ominaisuuksia.

**Toiminnallisuus:**
Vaikka puhelimessa on havaittavissa pieniä toimintahäiriöitä, se tarjoaa silti erinomaisen käyttökokemuksen. Tässä mallissa on myös Cloud Lokki pois päältä (CloudOFF), joten voit asettaa sen omaksi ilman ylimääräisiä rajoituksia.

**Pakkaus:**
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), mutta se on täysin käyttökelpoinen ja valmis ottamaan paikkansa käsissäsi.

**Lisätiedot:**
Ota huomioon, että tuotteessa on raskasta kosmeettista kulumista. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka etsivät edullista ja tehokasta älypuhelinta ilman turhia sääntöjä.

Valitse Samsung Galaxy A53 5G ja nauti sen monista ominaisuuksista, kuten upeasta näyttötekniikasta ja nopeasta 5G-yhteydestä – täydellinen kumppani päivittäisiin seikkailuihisi!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Heavy cosmetic wear

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A53 5G 256GB A536B DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *