0
Your Cart

Samsung Galaxy A70 128GB A705FN DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy A70 128GB A705FN DS – Musta (Kuntoluokka – Grade C+)**

Tutustu Samsung Galaxy A70 -matkapuhelimeen, joka yhdistää tyylin, suorituskyvyn ja erinomaiset ominaisuudet. Tämä musta versio varustettuna 128 GB tallennustilalla tarjoaa runsaasti tilaa sovelluksille, kuville ja muille tärkeille tiedostoillesi.

**Päivittynyt Suorituskyky:**
Samsung Galaxy A70 on suunniteltu juuri sinulle, joka arvostat tehokkuutta ja käyttömukavuutta. Laite toimii moitteettomasti, ja sen suuri 6,7 tuuman näyttö takaa upean katseluelämyksen suosikkisisältöjesi parissa. Puhelimessa on kuitenkin pieni toiminnallinen vika, mutta se ei vaikuta sen yleiseen käytettävyyteen.

**Kuntoluokka – Grade C+:**
Tässä Galaxy A70:ssä on näkyviä käytön jälkiä, mutta se on silti täysin toimiva ja käytettävissä. Grade C+ -kuntoluokka takaa, että saat puhelimen, joka voi olla hieman kulunut, mutta edelleen luotettava kumppani päivittäiseen käyttöön. Koska tuote on unboxed, siihen ei sisälly alkuperäistä pakkausta, mutta kaikki perustoiminnot ovat kunnossa.

**Cloud Lock:**
Puhelimessa on CloudLOCK pois päältä, joten voit helposti asettaa ja käyttää laitetta ilman lisähäiriöitä.

Valitse Samsung Galaxy A70 128GB A705FN DS (mustana) ja nauti edullisesta, mutta laadukkaasta älypuhelimesta, joka tuo kaikki modernin teknologian mukanaan. Täydellinen valinta, jos etsit luotettavaa laitetta kohtuulliseen hintaan!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Other

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A70 128GB A705FN DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *