0
Your Cart

Samsung Galaxy A70 128GB A705FN DS (Väri – Orange) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy A70 128GB A705FN DS (Väri – Orange) (Kuntoluokka – Grade C+)**

Tutustu Samsung Galaxy A70:een, joka yhdistää tehokkuuden ja elegantin muotoilun! Tämä upea oranssi älypuhelin tarjoaa unohtumatonta käyttökokemusta ja monipuolisia ominaisuuksia, mitkä tekevät siitä erinomaisen valinnan.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Oranssi – Tämä rohkea väri tuo piristystä päivittäiseen elämääsi ja erottuu varmasti joukosta.

– **Muisti:** 128GB – Riittävästi tallennustilaa valokuville, sovelluksille ja muulle sisällölle, jotta voit nauttia elämäsi parhaista hetkistä ilman huolia.

– **Kuntoluokka:** Grade C+ – Laite on käytetty, ja siinä voi olla pieniä käytön jälkiä, mutta se on silti täysin toimiva. Täydellinen valinta käyttäjille, jotka etsivät edullista vaihtoehtoa.

– **Toiminnallisuus:** Pieni vika – Laitteessa on pieniä toiminnallisia vikoja, jotka eivät kuitenkaan vaikuta sen päivittäiseen käyttöön.

– **Pakkauksen tila:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mikä tarkoittaa, että saat sen suoraan käyttövalmiina.

– **Lisätiedot:** Värihaalistuma – Joissakin kohdissa voi havaita värihaalistumaa, mutta tämä ei vaikuta laitteen toimintaan.

Samsung Galaxy A70 on täydellinen kumppani päivittäisiin tarpeisiisi, olipa kyseessä sosiaalisen median selailu, valokuvien ottaminen tai elokuvien katsominen. Tämä laite on loistava vaihtoehto niille, jotka arvostavat laadukkaita älypuhelimia budjettiystävällisesti. Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia oma Galaxy A70 – tuo väri ja tyyli elämääsi!

Kuvaus

Color Orange
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Discoloration

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A70 128GB A705FN DS (Väri – Orange) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *