0
Your Cart

Samsung Galaxy A71 128GB A715F DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Tuote: Samsung Galaxy A71 128GB A715F DS (Väri – Silver, Kuntoluokka – Grade C+)**

Tutustu Samsung Galaxy A71 -älypuhelimeen, joka tarjoaa erinomaiset ominaisuudet huokeaan hintaan. Tämä 128 Gt tallennustilalla varustettu älylaite on täydellinen valinta jokapäiväiseen käyttöön, sosiaalisten verkostojen päivittämiseen, valokuvien ottamiseen tai ennen kaikkea viihteen nauttimiseen.

**Väri:** Kaunis hopea (Silver) tuo tyylikkään ilmeen ja tekee laitteesta mieleenpainuvan osan asusteitasi.

**Kuntoluokka:** Grade C+ -luokitus tarkoittaa, että puhelimessa on pieniä käytön jälkiä, mutta se toimii täydellisesti. Tämä tekee siitä oivan vaihtoehdon, jos etsit laadukasta puhelinta edullisesti.

**Toiminnallisuus:** Vaikka puhelimessa on pieniä vikoja, kuten vähäistä esteettistä kulumista, se on edelleen täysin toimintakunnossa ja valmis palvelemaan sinua päivittäisissä tehtävissä.

**Lisätietoja:** Laite on unboxed eli se toimitetaan ilman alkuperäistä pakkauksen perusvarustusta. Huomionarvoista on myös, että laitteessa voi esiintyä värin muutoksia, mutta tämä ei vaikuta sen suorituskykyyn.

Samsung Galaxy A71:ssa yhdistyvät käytännöllisyys, tyylikkyys ja luotettavuus. Älä missaa mahdollisuutta hankkia tämä erinomainen älypuhelin edulliseen hintaan – täydellinen valinta jokaiselle, joka arvostaa laatua ja käytettävyyttä!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Discoloration

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A71 128GB A715F DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *