0
Your Cart

Samsung Galaxy A9 (2018) 128GB A920F DS (Väri – Pink) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy A9 (2018) 128GB A920F DS – Pinkki (Kuntoluokka – Grade AB)**

Koe älypuhelinteknologian huippu, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja tehokkaan suorituskyvyn Samsung Galaxy A9 (2018) -mallilla. Tämä upeassa pinkissä värissä saatavilla oleva puhelin on varustettu 128GB sisäisellä muistilla, mikä tarjoaa runsaasti tilaa valokuville, sovelluksille ja muille tärkeille tiedostoille.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Pinkki – Erottaudu joukosta ja tuo väriä päivittäiseen elämääsi.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Voit käyttää laitetta ilman rajoituksia.
– **Kuntoluokka:** Grade AB – Puhelin on erinomaisessa kunnossa, pieniä käytön jälkiä saattaa olla, mutta ne eivät vaikuta laitteen toimintaan.
– **Toiminnallisuus:** Työskentelee moitteettomasti – Kaikki toiminnot ovat täysin toimivia, joten voit nauttia sujuvasta käyttökokemuksesta.
– **Pakkaus:** Unboxed – Puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja testattu.

Samsung Galaxy A9 (2018) on varustettu upealla nelinkertaisella takakameralla, joka takaa upeita valokuvia kaikissa olosuhteissa. Suuri näyttö tuo elokuvat ja pelit eloon, ja tehokas akku varmistaa, että pysyt yhteydessä koko päivän ajan. Tämä laite on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat tyyliä, laatua ja huipputeknologiaa yhdessä paketissa. Älä jää paitsi tästä loistavasta mahdollisuudesta hankkia itsellesi upea Samsung Galaxy A9 (2018)!

Kuvaus

Color Pink
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A9 (2018) 128GB A920F DS (Väri – Pink) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *