0
Your Cart

Samsung Galaxy J6 Plus 32GB J610F (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Tuotekuvaus: Samsung Galaxy J6 Plus 32GB J610F (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade BC)**

Tervetuloa tutustumaan Samsung Galaxy J6 Plus 32GB -älypuhelimeen, joka yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden. Tämä upea harmaa malli on täydellinen valinta niille, jotka haluavat luotettavan ja tehokkaan laitteen arkeen.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Tyylikäs harmaa, joka sopii täydellisesti kaikkiin tilanteisiin.
– **Tallennuskapasiteetti:** 32GB sisäistä tallennustilaa, johon mahtuu runsaasti sovelluksia, valokuvia ja muuta sisältöä.
– **Kuntoluokka:** Grade BC -luokka tarkoittaa, että laite on käytetty, mutta sen toimintakunto on edelleen hyvä. Pintarakenteessa saattaa olla käytön jälkiä, jotka eivät kuitenkaan vaikuta laitteen toimintaan.
– **Toiminnallisuus:** Laite on täysin toimiva, joten voit nauttia kaikista sen tarjoamista ominaisuuksista vaivattomasti.
– **Cloud Lock:** CloudOFF -tilassa, mikä tarkoittaa, että laite on valmis käyttöön ilman ylimääräisiä rajoitteita.
– **Paketointi:** Tuote toimitetaan unboxed-tilassa, mikä tarkoittaa, että se ei sisällä alkuperäistä pakkausta mutta on valmiina uuteen elämään.

Samsung Galaxy J6 Plus yhdistää modernin muotoilun ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet, jotka tekevät siitä loistavan valinnan jokapäiväiseen käyttöön. Tämä älypuhelin on erinomainen valinta budjettiystävällisille käyttäjille, jotka eivät halua tinkiä laadusta ja suorituskyvystä.

Älä jää jälkeen teknologian kehityksestä – hanki oma Samsung Galaxy J6 Plus nyt ja vie älypuhelinkokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy J6 Plus 32GB J610F (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *