0
Your Cart

Samsung Galaxy J7 (2017) 16GB J730F DS (Väri – Rose Gold) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Samsung Galaxy J7 (2017) 16GB J730F DS – Rose Gold (Kuntoluokka – Grade AB)**

Tutustu Samsung Galaxy J7 (2017) -älypuhelimeen, joka yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden kätevässä paketissa. Kauniissa Rose Gold -värissä oleva puhelin on täydellinen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa laitetta edulliseen hintaan.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Rose Gold
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Voit nauttia puhelimestasi ilman rajoituksia.
– **Kuntoluokka:** Grade AB – Puhelimessa voi olla pieniä käytön jälkiä, mutta se on tässä kunnossa täysin toimiva ja käyttökelpoinen.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – kaikki ominaisuudet toimivat moitteettomasti.
– **Pakkaus:** Unboxed – Puhelin on toimitettu ilman alkuperäispakkauksia.

Samsung Galaxy J7 (2017) on varustettu laajalla 16GB tallennustilalla, joka tarjoaa riittävästi tilaa sovelluksille, valokuville ja muulle sisällölle. Sen kaunis näyttö ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä tekevät siitä erinomaisen valinnan päivittäiseen käyttöön.

Älä jää paitsi tästä uskomattomasta tilaisuudesta hankkia tyylikäs ja toimiva älypuhelin. Samsung Galaxy J7 (2017) -mallista löydät kaikki tarvitsemistasi ominaisuuksista tinkimättä designista. Osta omasi tänään ja koe Samsungin laatu ja luotettavuus!

Kuvaus

Color Rose Gold
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy J7 (2017) 16GB J730F DS (Väri – Rose Gold) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *