0
Your Cart

Samsung Galaxy M31s 128GB M317F DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy M31s 128GB M317F DS (Väri – Black, Kuntoluokka – Grade BC)**

Tutustu Samsung Galaxy M31s -puhelimeen: tehokas ja tyylikäs älypuhelin, joka tarjoaa loistavan käyttökokemuksen huippuluokan ominaisuuksilla. Tässä mallissa on 128GB tallennustilaa, joka mahdollistaa useiden sovellusten ja tiedostojen säilyttämisen helposti.

**Väri**: Elegantti musta (Black) antaa puhelimelle tyyliä ja tekee siitä ajattoman valinnan.

**Kuntoluokka**: Grade BC -kuntoluokassa puhelimella on käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva ja siinä on vain vähäisiä merkkejä kulumisesta. Voit nauttia sen ominaisuuksista ilman huolta, sillä tämä laite on tarkastettu toimintakuntoon.

**Toiminnallisuus**: Samsung Galaxy M31s on täydessä toimintakunnossa, joten voit luottaa sen sujuvaan suorituskykyyn päivittäisessä käytössä.

**Cloud Lock**: CloudOFF – puhelimessa ei ole pilvilukkoja, joten voit aloittaa sen käytön vaivattomasti ilman lisäasetusten tekemistä.

**Pakkaus**: Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed). Saat silti huipputason älypuhelimen edulliseen hintaan.

Valitse Samsung Galaxy M31s 128GB, ja vie älypuhelinkokemuksesi uudelle tasolle! Tämä puhelin on täydellinen kumppani niin päivittäisiin tehtäviin kuin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Tartu tilaisuuteen ja hanki oma Galaxy M31s jo tänään!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy M31s 128GB M317F DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *