0
Your Cart

Samsung Galaxy M51 128GB M515F DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Samsung Galaxy M51 128GB M515F DS – Musta (Kuntoluokka – Grade BC)**

Tutustu Samsung Galaxy M51:een, älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä malli, jossa on 128GB tallennustilaa, tarjoaa runsaasti tilaa kaikille tärkeille tiedoillesi, sovelluksillesi ja mediasisällöillesi.

**Väri**: Musta – tämä ajaton väri antaa puhelimelle elegantin ja modernin ilmeen, joka sopii mihin tahansa asusteeseen.

**Kuntoluokka**: Grade BC – Tämä tarkoittaa, että puhelimella on näkyviä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimintakunnossa. Voit luottaa sen toimivan moitteetta päivittäisissä käyttötarpeissasi.

**Cloud Lock**: CloudOFF – Tämä puhelin on vapautettu pilvilukituksesta, mikä takaa sinulle käytön ilman lisäkytkentöjä tai rajoituksia.

**Toiminnallisuus**: Työskentelee – Kaikki puhelimen toiminnot ovat täysin käytettävissä, joten voit nauttia sujuvasta käyttäjäkokemuksesta.

**Pakkaus**: Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkastettu ja testattu varmistaaksemme, että se täyttää laatuvaatimukset.

Valitse Samsung Galaxy M51 128GB M515F DS ja nauti monipuolisista ominaisuuksista, suurista akkuvijoista ja erinomaisesta suorituskyvystä – täydellinen kumppani kiireiseen arkeesi!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy M51 128GB M515F DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *