0
Your Cart

Samsung Galaxy Note 8 64GB N950F DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Samsung Galaxy Note 8 64GB N950F DS – Musta (Kuntoluokka: Grade BC)**

Tutustu Samsung Galaxy Note 8:een, joka yhdistää innovatiivisen teknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä elegantti musta älypuhelin on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat laatuja suorituskykyä.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Musta
– **Tallennustila:** 64GB, riittävästi tilaa kaikille valokuvillesi, videoillesi ja sovelluksillesi.
– **Kuntoluokka:** Grade BC – tuote on käytetty, ja siinä saattaa olla pieniä naarmuja tai muita käyttöjälkiä, mutta se toimii täysin moitteettomasti.
– **Cloud Lock:** CloudOFF, mikä tarkoittaa, että puhelimessa ei ole käytössä pilvilukko-ominaisuutta, joten se on valmis käyttöösi heti.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – nauti sujuvasta käyttökokemuksesta ja tehokkaasta suorituskyvystä.
– **Pakkaus:** Unboxed – puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkoin testattu ja valmiina käyttöön.

Samsung Galaxy Note 8 yhdistää tehokkuuden ja monipuoliset ominaisuudet, kuten S Pen -kynän käyttömahdollisuuden, jonka avulla voit tehdä muistiinpanoja, luonnostella ja hallita puhelintasi helposti. Tämä älypuhelin on myös varustettu upealla Infinity-näytöllä, joka tarjoaa uskomattoman katselukokemuksen.

Anna Samsung Galaxy Note 8:lle uusi elämä. Se on täydellinen valinta jokaiselle, joka kaipaa luotettavaa ja tehokasta älypuhelinta ilman suurta hintalappua! Osta nyt ja nauti modernista teknologiasta.

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Note 8 64GB N950F DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *