0
Your Cart

Samsung Galaxy S10 128GB G973F DS (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Tuotteen nimi:** Samsung Galaxy S10 128GB G973F DS – Vihreä (Kuntoluokka – Grade C+)

**Tuotteen kuvaus:**

Tutustu Samsung Galaxy S10 -älypuhelimeen, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja edistykselliset teknologiat. Tämä lippulaivamalli tarjoaa erinomaiset ominaisuudet ja ominaisuudet, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille, jotka arvostavat laatua ja tyyliä.

**Väri:** Vihreä

Samsung Galaxy S10:ssä yhdistyvät upeat värit ja tyylikäs muotoilu. Tämä vihreä malli herättää varmasti huomiota ja tuo persoonallisuutta jokapäiväiseen käyttöön.

**Kuntoluokka:** Grade C+

Tämä laite on kuntoluokaltaan Grade C+, mikä tarkoittaa, että siinä on näkyviä käytön jälkiä, mutta se toimii silti moitteettomasti. Se on erinomainen valinta, jos etsit laadukasta älypuhelinta edullisesti.

**Cloud Lock:** CloudOFF

Älypuhelin on vapautettu Cloud Lockista, joten voit käyttää sitä ilman rajoituksia ja liittää siihen omat tilisi vaivattomasti.

**Toiminnallisuus:** Pieni vika

Laite saattaa sisältää pieniä toiminnallisia vikoja, mutta se ei estä sen jokapäiväistä käyttöä. Voit nauttia erinomaisista ominaisuuksista, kuten huipputason kamerasta ja suorituskyvystä.

**Pakattu:** Ilman alkuperäistä pakkausta

Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on perusteellisesti testattu ja varmennettu, joten voit luottaa sen laatuun ja toimintaan.

**Lisätietoja:** Vähentynyt akkusuorituskyky

Huomioithan, että laitteella voi olla vähentynyt akkusuorituskyky, mikä saattaa edellyttää akkuvirran tarkkaamista tai mahdollista vaihdosta pidemmän käyttöajan saavuttamiseksi.

Valitse Samsung Galaxy S10 128GB G973F DS vihreänä ja nauti älykkäästä teknologiasta edullisesti! Tämä puhelin yhdistää tyylikkyyden ja käytännön toimivuuden, mikä tekee siitä loistavan valinnan sinulle tai lahjaksi.

Kuvaus

Color Green
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Reduced Battery Performance

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S10 128GB G973F DS (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *