0
Your Cart

Samsung Galaxy S10 Plus 128GB G975F DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotetiedot: Samsung Galaxy S10 Plus 128GB G975F DS (Musta) – Grade C**

Tutustu Samsung Galaxy S10 Plussan maailmaan, jossa yhdistyvät huipputeknologia, elegantti muotoilu ja erinomaiset ominaisuudet. Tämä 128GB:n tallennustilalla varustettu älypuhelin on suunniteltu erityisesti niille, jotka arvostavat laatua ja tyyliä, mutta etsivät myös kustannustehokasta ratkaisua.

**Väri:** Musta
Samsung Galaxy S10 Plus -puhelin on saatavana tyylikkäässä mustassa värissä, joka tuo esiin sen modernin ja hienostuneen muotoilun. Musta väri on ajaton valinta, joka sopii jokaiseen tilaisuuteen.

**Kuntoluokka:** Grade C
Tässä laitteessa on kuntoluokka Grade C, mikä tarkoittaa, että siinä on pieniä käytön jälkiä. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan, jos etsit laadukasta puhelinta edullisemmalla hinnalla. Vaikka se ei ole täysin virheetön, se toimii täydellisesti ja tarjoaa loistokokemuksen.

**Toiminnallisuus:** Pieni vika
Laite toiminnallisuus on erinomainen, mutta siinä saattaa olla pieniä vikaparannuksia. Tämä tarkoittaa, että saat silti täydellisen älypuhelinkokemuksen, mutta voit olla tietoinen mahdollisista pienistä poikkeamista.

**Paketti:** Unboxed
Samsung Galaxy S10 Plus toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkistettu ja testattu toiminnallisuuden varmistamiseksi. Tämä tekee puhelimesta ympäristöystävällisen vaihtoehdon ja tarjoaa erinomaisen arvon.

**Lisätiedot:** Muut
Laite on varustettu uusimmalla teknologialla, ja sen 128GB:n tallennustila tarjoaa runsaasti tilaa sovelluksille, valokuville ja muulle sisällölle. Takuuaika ja lisätakuut ovat saatavilla erikseen.

Älä jätä väliin mahdollisuutta hankkia huipputason Samsung Galaxy S10 Plus 128GB G975F DS -älypuhelin mielekkäällä hinnalla. Tämä laite yhdistää kauniin muotoilun ja monipuoliset ominaisuudet, joten se on täydellinen valinta jokaiselle.

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Other

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S10 Plus 128GB G975F DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *