0
Your Cart

Samsung Galaxy S20 Plus 5G 128GB G986B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)

**Samsung Galaxy S20 Plus 5G 128GB G986B DS – Musta (Kuntoluokka – Grade C)**

Tervetuloa modernin älypuhelinteknologian maailmaan Samsung Galaxy S20 Plus 5G:llä! Tämä huipputeknologialla varustettu älypuhelin tarjoaa unohtumattoman käyttökokemuksen, jossa yhdistyvät tehokkuus, tyylikkäät yksityiskohdat ja huipputason ominaisuudet.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Musta
– **Tallennustila:** 128GB
– **Malli:** G986B DS
– **Kuntoluokka:** Grade C (kohtuullinen kunto)
– **Cloud Lock:** CloudOFF
– **Toimivuus:** Täysin toimiva
– **Paketti:** Unboxed (ei alkuperäisessä pakkauksessa)

**Kuntoluokka – Grade C:**
Tuote on käytetty, mutta tämäntyyppinen kunto tarkoittaa, että siinä voi olla näkyviä käytön jälkiä, kuten naarmuja tai muita pieniä kolhuja. Kuntoluokka ei kuitenkaan vaikuta puhelimen toimivuuteen, joten saat käyttöösi luotettavan ja tehokkaan laitteen edulliseen hintaan.

**Tehokas suorituskyky:**
Samsung Galaxy S20 Plus 5G:n sydämessä sykkii tehokas prosessori, joka takaa sulavan toiminnan ja moitteettoman moniajon. Olipa kyseessä työtehtävät tai viihde, tämä puhelin pitää sinut ajan tasalla ja tuottavana.

**Upeaa kuvaamista:**
Puhelimen nelinkertainen kamera takaa, että voit tallentaa kaikki hetket upealla tarkkuudella. Yksi laitteiston parhaista ominaisuuksista on 108 megapikselin pääkamera, joka vangitsee uskomattoman yksityiskohtaisia valokuvia ja videoita, olipa valaistus millainen tahansa.

**5G-yhteys:**
Naudi ultra-nopeasta 5G-yhteydestä, joka mahdollistaa viiveettömän suoratoiston, nopean tiedonsiirron ja sulavan nettiselailun.

Valitse Samsung Galaxy S20 Plus 5G ja siirry älypuhelinajan huippuosaamiseen tyylillä! Tämä malli on täydellinen valinta henkilöille, jotka arvostavat laatua ja haluavat huipputeknologiaa kohtuulliseen hintaan. Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta – hanki oma Galaxy S20 Plus 5G tänään ja koe älypuhelimen mahdollisuudet uudella tavalla!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S20 Plus 5G 128GB G986B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *