0
Your Cart

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB G988B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotteen nimi: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB G988B DS (Väri – Black, Kuntoluokka – Grade B)**

**Tuotekuvaus:**

Tutustu Samsung Galaxy S20 Ultra 5G:een, joka tuo innovatiivisen teknologian ja huipputason suorituskyvyn käteesi samanaikaisesti tyylikkäänä ja tehokkaana älypuhelimena. Tämä malli, jossa on vaikuttava 128GB tallennustila, on täydellinen valinta niin työskentelyyn kuin viihteeseen.

**Väri:** Musta
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G:ssä yhdistyvät moderni muotoilu ja upea musta väri, joka tekee siitä erittäin tyylikkään ja ajattoman valinnan.

**Kuntoluokka:** Grade B
Tämä laite on kuntoluokaltaan Grade B, mikä tarkoittaa, että siinä saattaa olla pieniä käytön jälkiä tai naarmuja, mutta se on täysin toimintakunnossa. Voit nauttia laitteesta ilman huolta suurista vaurioista.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Laite on vapautettu Cloud Lockista, joten voit käyttää sitä normaalisti ilman rajoituksia.

**Toiminnallisuus:** Minor Fault
Laitteessa saattaa olla pieniä toiminnallisia vikoja, mutta ne eivät vaikuta merkittävästi sen käyttöön. Tämä mahdollistaa erinomaisen hinta-laatusuhteen, sillä saat huipputeknologian edullisemmalla hinnalla.

**Pakkaus:** Unboxed
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mikä voi olla etu ekologisen ajattelun ja kustannustehokkuuden näkökulmasta.

**Lisätiedot:** Muita tietoja
Tämä laite on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat huipputeknologiaa, mutta haluavat samalla pitää kustannukset kohtuullisina. Samsung Galaxy S20 Ultra 5G takaa erinomaiset valokuvausmahdollisuudet, nopean internet-yhteyden ja paljon muuta.

Älä ohita tätä mahdollisuutta hankkia yksi markkinoiden parhaista älypuhelimista! Osta nyt ja koe Samsung Galaxy S20 Ultra 5G -puhelimen tarjoamat mahdollisuudet.

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Other

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB G988B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *