0
Your Cart

Samsung Galaxy S21 5G 256GB G991B DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotetiedot: Samsung Galaxy S21 5G 256GB G991B DS (Väri: Grey, Kuntoluokka: Grade C)**

Tervetuloa tutustumaan Samsung Galaxy S21 5G -älypuhelimeen, joka yhdistää tehokkuuden ja muotoilun. Tämä malli on varustettu suurella 256 GB tallennustilalla, joten voit säilöä kaikki tärkeät tiedostosi, valokuvasi ja sovelluksesi vaivatta.

**Väri**: Tyylikäs harmaa (Grey) tuo eleganssia ja nykyajan estetiikkaa. Tämä värivaihtoehto on ajaton ja sopii loistavasti kaikenlaisiin asusteisiin.

**Kuntoluokka**: Grade C -puhelin. Tämä tarkoittaa, että laitteessa on näkyviä käytön jälkiä, mutta se on edelleen täysin toimiva. Muista kuitenkin, että käytön jäljet voivat vaihdella.

**Toiminnallisuus**: Puhelimessa on pieniä toiminnallisia puutteita, mutta se on edelleen käyttökelpoinen ja tarjoaa rikkaan käyttäjäkokemuksen.

**Pakkaus**: Tämä tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (unboxed), mikä tekee siitä erinomaisen valinnan, jos arvostat laitetta, etkä välitä alkuperäisestä laatikosta.

**Lisätiedot**: Kaunis muotoilu yhdistettynä raskaisiin kosmeettisiin kulumiin antaa tälle laitteelle ainutlaatuisen luonteen. Se on täydellinen valinta jokaiselle, joka etsii edullista, mutta tehokasta älypuhelinta, joka ei pelkää arkea.

Valitse Samsung Galaxy S21 5G -älypuhelin, ja koe huippuluokan teknologia kohtuulliseen hintaan! Pidä mielessä, että tämä on käytetty laite, joten se voi sisältää joitakin näkyviä käytön jälkiä, mutta se on silti valmis palvelemaan sinua päivittäisessä rapassasi. Hyödynnä tilaisuutesi saada käsiisi this huipputeknologia tänään!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Heavy cosmetic wear

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S21 5G 256GB G991B DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *