0
Your Cart

Samsung Galaxy S21 5G 256GB G991B DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy S21 5G 256GB G991B DS (Väri – Valkoinen, Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu upeaan Samsung Galaxy S21 5G 256GB -puhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä kädessäsi oleva tehopakkaus on varustettu vaikuttavalla 256 GB tallennustilalla, joka tarjoaa runsaasti tilaa kaikille tärkeille tiedostoillesi, sovelluksillesi ja multimedia-sisällöillesi.

**Väri:** Valkoinen

**Kuntoluokka:** Grade C – Tämä laite on käytetty, jolloin se voi sisältää näkyviä käytön jälkiä, mutta se toimii silti moitteettomasti. Kuntoluokka Grade C tarkoittaa, että puhelimessa on raskasta kosmetista kulumista, jonka vuoksi se ei välttämättä näytä täysin uudenveroiselta, mutta se on edelleen täysin toiminnallinen.

**Cloud Lock:** CloudOFF – Laitteessa ei ole pilvilukitusongelmia, joten voit aloittaa sen käytön heti!

**Toiminnallisuus:** Minor Fault – Pienet viat voivat esiintyä, mutta ne eivät vaikuta merkittävästi laitteen käyttökokemukseen.

**Pakkauksen tila:** Unboxed – Puhelin myydään ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkastettu ja testattu toimivaksi.

Samsung Galaxy S21 5G on suunniteltu tarjoamaan huipputason suorituskyky 5G-yhteyksien avulla, ja sen kaunis näyttö takaa upean visuaalisen elämyksen. Vaikka tämä yksittäinen laite on saanut käyttöä, se tarjoaa edelleen upeita ominaisuuksia ja luotettavuutta, jota voit odottaa Samsungin brändiltä.

Älä missaa mahdollisuutta hankkia tämä upea puhelin edullisesti! Ota yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tai kaipaat lisätietoja.

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Heavy cosmetic wear

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S21 5G 256GB G991B DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *