0
Your Cart

Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB G990B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)

### Tuoteteksti: Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB G990B DS (Musta, Kuntoluokka – Grade C)

Tutustu Samsung Galaxy S21 FE 5G -puhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja huolitellun muotoilun! Tämä malli 128GB muistilla ja mustalla värillä on täydellinen valinta teknologian ystävälle, joka arvostaa sekä suorituskykyä että kauniita yksityiskohtia.

#### Tuotteen tiedot:
– **Väri:** Musta
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Valmiina käyttöön ilman esteitä!
– **Kuntoluokka:** Grade C – Tämä puhelin on käytetty ja siinä on näkyviä kosmeettisia vaurioita, mutta se toimii silti moitteettomasti.
– **Toiminnallisuus:** Pienet viat – Puhelimessa saattaa olla pieniä kosmeettisia vikoja, mutta se toimii täydellisesti arjen haasteissa.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta.
– **Lisätieto:** Raskaampi kosmeettinen kuluminen – Tämä on loistava tilaisuus hankkia laadukas älypuhelin edulliseen hintaan.

### Miksi valita Samsung Galaxy S21 FE 5G?
– **Huipputeknologia:** 5G-yhteensopivuus takaa nopean ja sujuvan nettiselailun ja mielenkiintoisten sisällön lataamisen.
– **Käyttöä kestävä:** Vaikka laitteessa on näkyviä käytön jälkiä, sen toiminnallisuus on edelleen kunnossa, joten voit nauttia kaikista sen tarjoamista ominaisuuksista ilman huolia.
– **Edullinen vaihtoehto:** Grade C kuntoluokkaan kuuluva puhelin on erinomainen valinta niille, jotka haluavat laatua ilman suurta hintalappua.

Älä jätä tätä näppärää mahdollisuutta käyttämättä! Samsung Galaxy S21 FE 5G on keskivertokäyttäjälle täydellinen valinta, ja nyt voit hankkia sen uskomattoman edullisesti. Osta heti ja vie älypuhelinkokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Heavy cosmetic wear

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB G990B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *