0
Your Cart

Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB G990B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen nimi:** Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB G990B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen kuvaus:**

Ota käyttöön huippuluokan älypuhelin, joka yhdistää tehokkuuden ja tyylin – Samsung Galaxy S21 FE 5G. Tämä malli on varustettu 256 Gt:n tallennustilalla ja se vie älypuhelinten käyttökokemuksen uudelle tasolle. Ehkä olet etsimässä luotettavaa kumppania jokapäiväisiin tarpeisiisi, tai haluat vain loistavia ominaisuuksia edullisempaan hintaan? Tämä laite on erinomainen valinta!

**Väri:** Musta

**Kuntoluokka:** Grade C – Tämä tarkoittaa, että puhelimessa on merkittävää kosmeettista kulumaa, joten se saattaa näyttää käytetyltä, mutta se on täysin toimiva.

**Cloud Lock:** CloudOFF – Tämä tarkoittaa, että puhelin on vapautettu Samsung-tilistä ja on valmis käyttöösi ilman lisästeppejä.

**Toimintakyky:** Minor Fault – Huomioithan, että laitteessa on pieniä vikoja, mutta ne eivät vaikuta merkittävästi sen päivittäiseen käyttöön.

**Paketti:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja valmiina käyttöön.

**Lisätiedot:** Laite saattaa olla kuluneen näköinen, ja siinä on voimakkaita kosmeettisia vaurioita, mutta se on silti täydellinen valinta käyttäjälle, joka arvostaa toimintaa enemmän kuin kauneutta.

Älä epäröi hankkia tätä Samsung Galaxy S21 FE 5G -mallia, joka tarjoaa erinomaisen yhdistelmän suorituskykyä ja modernia teknologiaa. Tämä on mahdollisuus saada huippuluokan laite edulliseen hintaan!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Heavy cosmetic wear

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB G990B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *