0
Your Cart

Samsung Galaxy S21 Plus 5G 128GB G996B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy S21 Plus 5G 128GB G996B DS – Black (Grade B)**

Tutustu Samsung Galaxy S21 Plus 5G -malliin, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun! Tämä musta älypuhelin on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat tehokkaita ominaisuuksia ja upeaa näyttöä, mutta haluavat samalla edullisemman vaihtoehdon.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Musta — klassinen ja ajaton valinta, joka sopii kaikille.
– **Tallennustila:** 128 GB — riittävästi tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille.
– **Cloud Lock:** CloudOFF — ei häiriöitä pilvitallennuksesta, voit käyttää laitetta heti.
– **Kuntoluokka:** Grade B — tuote on käytetty, mutta siinä voi olla pieniä visuaalisia vikoja, jotka eivät vaikuta sen toimintaan.
– **Toiminnallisuus:** Pieni vika — puhelimessa voi olla pieniä toiminnallisia haasteita, mutta se toimii pääsääntöisesti moitteettomasti.
– **Pakkaus:** Unboxed — toimitus ilman alkuperäistä pakkausta, mutta kaikki tarvittavat lisävarusteet ovat mukana.

**Miksi valita Samsung Galaxy S21 Plus 5G?**
Tämä älypuhelin tarjoaa erinomaisen käytettävyyden sekä huippuluokan kameran, jossa on useita älykkäitä ominaisuuksia, kuten yötilat ja valaistuksen optimointi, jotta voit tallentaa upeita muistoja missä tahansa. Sen 5G-yhteys takaa nopean internetin ja sulavan käytön, joten voit nauttia suoratoistosta, pelaamisesta ja verkkoselaamisesta ilman viiveitä.

Älä missaa mahdollisuutta hankkia Samsung Galaxy S21 Plus 5G -älypuhelin edullisesti! Tämä Grade B -kuntoluokan puhelin on erinomainen valinta, jos etsit laadukasta laitetta budjettihintaan. Tehokkuus, kaunis design ja monipuoliset ominaisuudet tekevät tästä puhelimesta loistavan seurakaverin jokapäiväiseen käyttöön. Osta nyt ja vie älypuhelinkokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Other

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S21 Plus 5G 128GB G996B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *