0
Your Cart

Samsung Galaxy S21 Plus 5G 256GB G996B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Samsung Galaxy S21 Plus 5G 256GB G996B DS – Musta (Kuntoluokka – Grade A+)**

Tutustu huipputeknologian maailmaan Samsung Galaxy S21 Plus 5G -älypuhelimen avulla! Tämä upea musta malli tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan, olitpa sitten yhteydessä ystäviisi, nauttimassa viihteestä tai työskentelemässä liiketoimintasi parissa.

**Tekniset tiedot:**
– **Väri:** Musta
– **Tallennustila:** 256GB
– **Kuntoluokka:** Grade A+
– **Pilvilukitus:** CloudOFF
– **Toiminnallisuus:** Toimiva
– **Pakkaus:** Unboxed

S21 Plus 5G:ssa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja huipputason suorituskyky, ja se on varustettu huikeilla ominaisuuksilla, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan vaativalle käyttäjälle. Grade A+ -kuntoluokka takaa, että laite on erittäin hyvässä kunnossa, ja voit luottaa sen luotettavuuteen ja suorituskykyyn.

Olipa kyseessä päivittäinen käyttö tai viihteen nauttiminen suurilta näytöiltä, Galaxy S21 Plus on valmis vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi. Sen huipputason kamera, ohuet reunat ja kekseliäs design tekevät siitä erottuvan valinnan. Koska laite on “unboxed”, saat mahdollisuuden nauttia alan parhaista innovaatioista ilman turhia pakkaussotkuja.

Älä missaa tätä tilaisuutta päivittää puhelimesi uudempaan ja tehokkaampaan laitteeseen. Hanki omasi jo tänään ja koe Galaxy S21 Plus -puhelimen voima!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S21 Plus 5G 256GB G996B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *