0
Your Cart

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB G998B DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB G998B DS – Silver (Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu Samsung Galaxy S21 Ultra 5G:een, joka yhdistää huippuluokan suorituskyvyn, vaikuttavan kameratekniikan ja elegantin muotoilun. Tämä 256GB:n malli värissä Silver on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua ja tyyliä.

**Tuotteen tiedot:**
– **Väri:** Silver
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Tämä tarkoittaa, että laite ei ole sidottu mihinkään pilvipalveluun ja voit käyttää sitä vapaasti.
– **Kuntoluokka:** Grade C – Laite on käytetty ja siinä on näkyviä käytön jälkiä, mutta se toimii moitteettomasti.
– **Ulkonäkö:** Heavy cosmetic wear – Laitteessa on voimakasta kosmeettista kulumista, mutta se ei vaikuta sen toimintaan.
– **Toiminnallisuus:** Minor Fault – Laitteessa voi olla pieniä vikoja, jotka eivät merkittävästi vaikuta sen käyttöön.
– **Paketointi:** Unboxed – Laite tulee ilman alkuperäistä pakkausta.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G on varustettu erinomaisella 108 MP:n kameralla, mikä takaa huippulaatuiset valokuvat ja 8K-videot. Sen suuri 6,8 tuuman dynaaminen AMOLED-näyttö takaa ensiluokkaisen katselukokemuksen kaikissa tilanteissa. Laadukas 5G-yhteys mahdollistaa nopean tiedonsiirron, joten voit nauttia saumattomasta suoratoistosta ja pelaamisesta.

Vaikka laite on kuntoluokassa Grade C, se tarjoaa silti erinomaisen mahdollisuuden hankkia huipputeknologiaa edulliseen hintaan. Tämä Samsung Galaxy S21 Ultra 5G on oivallinen valinta, jos etsit luotettavaa älypuhelinta, joka pitää sinut yhteydessä maailmaan.

Älä jää paitsi tästä huippuluokan laitteesta! Tilaa omasi tänään ja koe Samsung Galaxy S21 Ultra 5G -puhelimen tarjoamat mahdollisuudet!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Heavy cosmetic wear

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB G998B DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *