0
Your Cart

BENSON-työkalusetti – Kaikki, mitä tarvitset kätevästi yhdessä paketissa!

Tee remontointi- ja korjaustöistä vaivattomampaa BENSON-työkalusetillä. Tämä kattava työkalusarja sisältää laadukkaat ja kestävät työkalut, jotka soveltuvat monenlaisiin tehtäviin kotona, autotallissa tai työpajassa.

Setti sisältää:

  • 22-osainen ruuvimeisselisarja: Mukana monipuolinen valikoima ruuvimeisseleitä, jotka takaavat, että oikea työkalu on aina käsillä.
  • 8-osainen kuusiokoloavainsarja: Eri kokoisia kuusiokoloavaimia, jotka sopivat täydellisesti erilaisiin säätö- ja kokoamistehtäviin.
  • 100-osainen ruuvauskärkisarja: Laaja valikoima ruuvauskärkiä, jotka varmistavat, että sinulla on aina sopiva kärki niin pieniin kuin suuriinkin projekteihin.
  • 40-osainen hylsysarja: Monikokoiset hylsyt, jotka tekevät pulttien ja muttereiden kiristämisestä ja löysäämisestä helppoa ja tehokasta.

Huippuedullinen pakettihinta! Normaalihinta näille tuotteille erikseen on yhteensä 16 euroa, mutta nyt saat kaiken tämän uskomattomaan hintaan vain 10 euroa! Säästä rahaa ja hanki kaikki tarvitsemasi työkalut yhdellä kertaa.

Älä jää paitsi tästä erinomaisesta tarjouksesta! BENSON-työkalusetti on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat laatua, monipuolisuutta ja edullisuutta. Osta omasi nyt ja tee jokaisesta projektistasi onnistunut!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BENSON-työkalusetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *